ALATES 35€ ON EESTISISENE TRANSPORT SULLE TASUTA!

0

Sinu ostukorvis ei ole ühtegi toodet.

07. March 2022 1 minutit

Armsad Sandrelle Beauty sõbrad!

Mul on suur rõõm teatada, et Ukraina heaks loodud kollaste koorijate kombod said teie poolt soojalt vastu võetud ning tegutsesite kiiresti, et anda omapoolse panuse Ukraina inimeste heaks.

Koos teie abiga kogusime eelmisel nädalal kokku 690€ ja kogu komplektide müügitulu kandsime 100% üle Eesti Punasele Ristile, kes aitab esemeabi kui ka rahaannetuste kogumisega ning viib selle abivajajateni Ukraina Punase Risti kaudu. 

Kehakoorijate komplekt "Päevalill" sai loodud Ukraina rahvuslillest inspireerituna aitamaks Ukraina inimesi nende väga raskel hetkel.

💙💛 Kui soovid infot, kuidas saaksid veel abiks olla, siis veebiportaal Portail kogus kokku organisatsioonid, mille abil saab toetada Ukrainat ning selle kauni riigi inimesi, nii rahaliselt kui esmatarbekaupadega:

portail.ee/kuidas-tana-toetada-ukrainat

Aitäh, et annad oma panuse tegemaks head ja et hoiad Ukrainat enda mõtetes
Slava Ukraini!

 

 



Also in BLOGI

Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!

02. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Mul on alati nii keeruline vastata küsimusele, kui pikk on toaparfüümi eluiga. Kuigi ütlen minimaalseks lõhnamisajaks kuni 30 päeva siis saan tihtipeale tagasisidet, kuidas tuba lõhnab imeliselt ka kolm-neli või lausa 5 kuud!
JÄTKA LUGEMIST
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?

01. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Tänavune kevad on saabunud hoopis teisiti, kui iial varem ja seetõttu mõtlesin jagada olulisi soovitusi, kuidas enda kodust miljööd hubasemaks muuta ning enda küünaldest maksimum võtta!
JÄTKA LUGEMIST
Sandrelle Beauty esimene Ilu sõnum - kuidas meil läks?
Sandrelle Beauty esimene Ilu sõnum - kuidas meil läks?

28. May 2019 9 minutit 0 kommentaari

Huh, ja ongi Sandrelle Beauty täitsa esimene Ilu sõnum seljataga! Oli tohutult põnev kogemus ning kartmiseks ei olnud üldse põhjust. Etteruttavalt võin öelda, et nii palju seiklusi ei ole minu elus juba ammu olnud! See postitus tuleb sel korral päriselt VÄGA pikk!
JÄTKA LUGEMIST