ALATES 35€ ON EESTISISENE TRANSPORT SULLE TASUTA!

0

Sinu ostukorvis ei ole ühtegi toodet.

23. May 2018 1 minutit

Ma tõesti ei tea... see polnud üldse planeeritud!

Tegelikult poleks ma eluski osanud unistada sellest, et ka minu toodete puhul kerkib esile selline bestseller, mida alati küsitakse, millest alati räägitakse ning mis laatadel alati esimesena ära ostetakse. Nii mina kui ka paljud teised on kindlasti suurte-tuntud brändide puhul lugenud/kuulnud sellest, kuidas mingi teatud toode on kujunenud bestselleriks ja kujundanud kogu brändi nägu. Ja mul on lõpmata hea meel, et Sandrelle Beauty näoks on saanud just papaia kehasuflee: see on vaieldamatult ka minu enda lemmiklõhn, see on ka minu lemmikutes värvitoonides ja mis kõige tähtsam - kõige esimene kehasuflee üldse. Ehk siis põhimõtteliselt minu beebi on saanud staariks! 

Nagu ma alguses ütlesin, siis ma ei planeerinud selle edu ette ja ei pidanud salamisi plaani sellest, et kui nüüd see papaia kehasuflee müüki paisata, siis sellest saab mingi suur hitt. Võib-olla on isegi hea, et mulle ei ole jõudnud sellised mõtted pähe tulla, sest ma tegingi sellle toote sellise esimese õhina ja sisetunde pealt. Mõeldes, millest ma ise puudust tundnud olen ning lähtudes enda magusatest lõhnaeelistustest.

 

Järgmiste postitusteni! ♥
Sandrelle



Also in BLOGI

💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!
💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!

07. March 2022 1 minutit 0 kommentaari

Mul on suur rõõm teatada, et Ukraina heaks loodud kollaste koorijate kombod said teie poolt soojalt vastu võetud ning tegutsesite kiiresti, et anda omapoolse panuse aitamaks inimesi nende raskel ajal.
JÄTKA LUGEMIST
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!

02. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Mul on alati nii keeruline vastata küsimusele, kui pikk on toaparfüümi eluiga. Kuigi ütlen minimaalseks lõhnamisajaks kuni 30 päeva siis saan tihtipeale tagasisidet, kuidas tuba lõhnab imeliselt ka kolm-neli või lausa 5 kuud!
JÄTKA LUGEMIST
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?

01. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Tänavune kevad on saabunud hoopis teisiti, kui iial varem ja seetõttu mõtlesin jagada olulisi soovitusi, kuidas enda kodust miljööd hubasemaks muuta ning enda küünaldest maksimum võtta!
JÄTKA LUGEMIST