ALATES 35€ ON EESTISISENE TRANSPORT SULLE TASUTA!

0

Sinu ostukorvis ei ole ühtegi toodet.

21. May 2018 1 minutit

Koolilõpetamiste hooaeg on käes - kas Sina oled juba kingitusele jõudnud mõelda?

Juba Sandrelle Beauty algusaegadest oleme üheskoos suutnud paljusid tähtpäevalisi üllatada ja neid rõõmsamaks muuta! Meiega on sellise salaplaani osas ühendust võtnud inimesi nii Hispaaniast, Soomest kui ka Austraaliast ning igatsevad lähedased siin Eestis on alati liigutatud, kui neile on hoolimata vahemaast mõeldud.

Meie jaoks on alati olnud esikohal see, missuguse elamuse annab Sandrelle Beauty paki avamine ja seetõttu paneme kõik pakid teele suure hoole ning armastusega. Oleme ajapikku täiustanud pakkide välimust ning omavahel harmoniseeruma pannud valged, lillakad, roosad ning kuldsed toonid ning just sellises värvigammas tellimused ka kohale toimetame. Tellitud tooted on hoolikalt pakitud siidpaberisse ja lisaks paneme omaltpoolt alati kaasa tester-toote, pisut magusat ja tervituskaardi.

Niisiis, olgu selleks sünnipäev, emadepäev, kooli lõpetamine või mõni muu oluline sündmus - meie oleme ideedeks alati avatud ja valmis Sind üllatusega aitama! :)

Kõige populaarsem kingitus nii iseendale kui ka teistele on läbi aegade olnud papaia kehasuflee. See on alati kindla peale minek! Sandrelle Beauty bestselleri ehk papaia kehasuflee leiad siit.

Soojust,
Sandrelle



Also in BLOGI

💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!
💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!

07. March 2022 1 minutit 0 kommentaari

Mul on suur rõõm teatada, et Ukraina heaks loodud kollaste koorijate kombod said teie poolt soojalt vastu võetud ning tegutsesite kiiresti, et anda omapoolse panuse aitamaks inimesi nende raskel ajal.
JÄTKA LUGEMIST
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!

02. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Mul on alati nii keeruline vastata küsimusele, kui pikk on toaparfüümi eluiga. Kuigi ütlen minimaalseks lõhnamisajaks kuni 30 päeva siis saan tihtipeale tagasisidet, kuidas tuba lõhnab imeliselt ka kolm-neli või lausa 5 kuud!
JÄTKA LUGEMIST
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?

01. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Tänavune kevad on saabunud hoopis teisiti, kui iial varem ja seetõttu mõtlesin jagada olulisi soovitusi, kuidas enda kodust miljööd hubasemaks muuta ning enda küünaldest maksimum võtta!
JÄTKA LUGEMIST