ALATES 35€ ON EESTISISENE TRANSPORT SULLE TASUTA!

0

Sinu ostukorvis ei ole ühtegi toodet.

22. May 2018 1 minutit

Üks hea, asjalik ja korduma kippuv küsimus, millele saame alati nii laatadel kui ka kirjades vastata on see, et mis vahe on suhkrutükikestega kehakoorijatel ja vahustatud kehakoorijatel? Mõlemad koorijad sisaldavad ju suhkrut?

Minu kõige lihtsam selgitus on tavaliselt see, et vahustatud kehakoorija on põhimõtteliselt nagu kehasuflee, aga lihtsalt suhkruga! Aga põhimõtteliselt nii ongi!

Ekraani kaudu on küll pisut raske edasi anda toodete tekstuuri, ent esmapilgul on nende toodete kõige suurem vahe välimuses. Suhkrutükikestega koorijad on pigem sellised teralised ning on kohe aru saada, et tegemist on suhkruga. Vahustatud kehakoorija paneb esmapilgul keelt limpsama, sest see tõesti näeb välja nagu vahukoorene magustoit. KUI palju ma olen saanud kirju selle kohta, kuidas te tahaks need koorijad nahka pista... :D Ma tean-ma tean...

Aga erinevustest rääkida, siis kehakoorijate puhul jagunevad inimesed kaheks: enamikele meeldib selline tugev ja kare ning klassikaline koorimine ning nad tahavad koorimise tunnet võimalikult ehedalt kogeda. Teised aga eelistavad pehmemat koorijat ning selle kreemiselt õhulist tekstuuri. 

Kuigi ka klassikaline suhkrutükikestega kehakoorija jätab naha mõnnalt pehmeks, siis vahustatud kehakoorija hoiab Sind justkui vati sees - nahk on nii siidine, et kreemi näol lisaniisutust ei vajagi. Vot! Loodan, et sain kirjeldamisega hakkama ja et see annab aimu natukene nende kahe toote erinevusest! :)

Head katsetamist,
Sandrelle



Also in BLOGI

💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!
💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!

07. March 2022 1 minutit 0 kommentaari

Mul on suur rõõm teatada, et Ukraina heaks loodud kollaste koorijate kombod said teie poolt soojalt vastu võetud ning tegutsesite kiiresti, et anda omapoolse panuse aitamaks inimesi nende raskel ajal.
JÄTKA LUGEMIST
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!

02. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Mul on alati nii keeruline vastata küsimusele, kui pikk on toaparfüümi eluiga. Kuigi ütlen minimaalseks lõhnamisajaks kuni 30 päeva siis saan tihtipeale tagasisidet, kuidas tuba lõhnab imeliselt ka kolm-neli või lausa 5 kuud!
JÄTKA LUGEMIST
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?

01. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Tänavune kevad on saabunud hoopis teisiti, kui iial varem ja seetõttu mõtlesin jagada olulisi soovitusi, kuidas enda kodust miljööd hubasemaks muuta ning enda küünaldest maksimum võtta!
JÄTKA LUGEMIST